Hi, wij zijn studio lysianthus

Creatieve studio voor bewuste lifestyle ondernemers.

Studio Lysianthus is een two-person creatieve studio uit het zuiden van Nederland. Wij bouwen aan creatieve ontwerpen waar verbinding, strategie en ambachtswerk centraal staan. Met Studio Lysianthus helpen we lifestyle ondernemers en coaches die impact willen maken, die willen verbinden met hun ideale klanten door dicht bij zichzelf te blijven.

Studio origin

We weten dat het niet makkelijk is om bij jezelf te blijven.

Lisan liep tegen een muur aan toen ze overspannen raakte. Ze vroeg zich af of dit nu het (werk)leven was waar ze zo naar had verlangd. Ze kwam tot de conclusie dat ze onbewust zichzelf was verloren in de verwachtingen van anderen en liep hier volledig op leeg.

Met behulp van een (business) coach en haar partner in crime (Giovanni) is ze niet alleen back on track maar sterker dan ooit te voren. Lisan weet nu dat ze voor zichzelf mag kiezen en vooral dingen op haar unieke manier mag doen.

Met een liefde voor een bewuste en natuurlijke lifestyle ontwikkelt Lisan nu merken met intentie voor bewuste lifestyle ondernemers en coaches die een diepe verbinding met hun ideale klanten willen aangaan en hen kwalitatief verder kunnen helpen met hun unieke methode. 

De droom was altijd om samen te werken met haar vriend Giovanni en de skills samen te bundelen. Door de bedrijfsgroei van de afgelopen jaren is dit in 2023 werkelijkheid geworden. Samen staan we voor handgemaakte kwalitatieve en menselijke merken te bouwen. 

Meet the team

CEO & designer

Lisan-boek
Lisan van de Visser

Vanaf jongs af aan is Lisan bezig met het creëren van on- en offline dingen. Ze houdt van de online wereld, maar spendeert haar dagen ook graag in de natuur & met het creëren van offline ambachtswerk.

CFO en projectmanager

gio-zwart-wit
Giovanni Koolhoven

Giovanni ademt de online wereld: van automatiseringen die ons klantproces nog makkelijker maken tot futuristische technologieën, he’s all here for it!

DSC03673by Merel Zoet-1web 1 copy

Onze klanten zijn bekend van o.a.:

Nieuwszenders – NOS, SBS6, NPO1, Breda Vandaag, Breda Nieuws, Breda Nu, F1 TV & Spike Sports

Gemeenten – Breda & Venray

Podcasts – Ondernemend De Podcast & Web3 Pioniers

Instanties – OERSterk & PSV

Wij werken met

Coaches + therapeuten // Clean beauty + skincare merken // Health + fitness merken // Yoga studio’s // slow fashion merken // spirituele ondernemers // beautysalons + more

Staat jouw branche er niet bij? Neem even contact op om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen!