DSC03469by Merel Zoet-1web 1

Hi, wij zijn studio lysianthus

Creatieve studio voor bewuste coaches & lifestyle onderneemsters.

Studio Lysianthus is een two-person creatieve studio uit het zuiden van Nederland. Wij bouwen aan creatieve ontwerpen waar verbinding, strategie en ambachtswerk centraal staan. Met Studio Lysianthus helpen we lifestyle ondernemers en coaches die impact willen maken, die willen verbinden met hun ideale klanten door dicht bij zichzelf te blijven.

DSC03673by Merel Zoet-1web 1 copy

Studio origin

We weten dat het niet makkelijk is om bij jezelf te blijven.

Lisan liep tegen een muur aan toen ze overspannen raakte. Ze vroeg zich af of dit nu het (werk)leven was waar ze zo naar had verlangd. Ze kwam tot de conclusie dat ze onbewust zichzelf was verloren in de verwachtingen van anderen en liep hier volledig op leeg.

Met behulp van een (business) coach en haar partner in crime (Giovanni) is ze niet alleen back on track maar sterker dan ooit te voren. Lisan weet nu dat ze voor zichzelf mag kiezen en vooral dingen op haar unieke manier mag doen.

Met een liefde voor een bewuste en natuurlijke lifestyle ontwikkelt Lisan nu merken met intentie voor bewuste lifestyle ondernemers en coaches die een diepe verbinding met hun ideale klanten willen aangaan en hen kwalitatief verder kunnen helpen met hun unieke methode. 

De droom was altijd om samen te werken met haar vriend Giovanni en de skills samen te bundelen. Door de bedrijfsgroei van de afgelopen jaren is dit in 2023 werkelijkheid geworden. Samen staan we voor handgemaakte kwalitatieve en menselijke merken te bouwen. 

Het gaat erom dat we tot de kern te komen van wie je bent en wie je kunt zijn.

Verbinding met je droomklant

Door een holistische merkbeleving te bieden, voelt jouw klant meteen een volmondige ja om met je samen te werken.

Benut je volste potentie

Geen tijd meer verspillen aan het opnieuw uitvinden van je positionering maar jouw visie visueel uitwerken met de hulp van de psychologie van branding. 

Vol zelfvertrouwen zichtbaar

Een strategisch merk dat precies staat voor de visie van je merk en wie jij bent, terwijl het ook de juiste klanten aanspreekt en inspeelt op hun behoeften.

Meet the team

CEO & designer

DSC03724by-Merel-Zoet-1ZWweb
Lisan van de Visser

Vanaf jongs af aan is Lisan bezig met het creëren van on- en offline dingen. Ze houdt van de online wereld, maar spendeert haar dagen ook graag in de natuur & met het creëren van offline ambachtswerk.

CFO en projectmanager

IMG-20171123-WA0010
Giovanni Koolhoven

Giovanni ademt de online wereld: van automatiseringen die ons klantproces nog makkelijker maken tot futuristische technologieën, he’s all here for it!

Mixing the old and the new

Iets waar we ontzettend gepassioneerd over zijn is het combineren van iets ouds met iets nieuws. We vinden het heerlijk om van niets iets te maken. Onze projecten zijn een combinatie van vakmanschap, passie en met de hand dingen maken. We zijn mensen die heel erg bewust hun vak leven en dat zie je terug in ons werk.

Wordt het merk waar je ideale klant geen genoeg van kan krijgen.

We hebben al veel ondernemers mogen helpen met het bouwen van een merk dat resoneert met hun doelgroep op een manier die dichtbij henzelf blijft. Jouw visie verdient het om gezien te worden en daarom helpen we je graag verder met het versterken van jouw merk en het behalen van jouw doelen.