Veelgestelde vragen

Hebben jullie een logo-only pakket?

Nee, dat is niet iets dat we aanbieden, omdat we geloven dat een branding zoveel meer is dan een logo en willen onze klanten dan ook meer geven dan dat. 

Hoeveel kosten jullie pakketten?

We stellen op maat gemaakte pakketten per klant op. Hierdoor kunnen we geen duidelijke prijs geven voordat we een gesprek hebben gehad. In onze pricing guide kun je wel onze vanaf-prijzen bekijken. 

Is strategie een vereiste?

We vinden het zo ontzettend belangrijk om jouw merk goed te leren kennen en duidelijk te krijgen waarom je je doelen op dit moment niet behaald met je branding. Daarom is strategie een vereiste. 

Ik heb al een huisstijl, kan ik bij jullie wel terecht voor los ontwerp?

Dit ligt aan de situatie. Vul ons aanvraagformulier in en dan kijken we even met je mee naar jouw situatie. 

Let op: We nemen wegens drukte alleen grotere opdrachten aan bij een bestaande huisstijl.

Ik heb al een branding, kan ik bij jullie dan terecht voor een website?

Nee, dit is helaas niet iets dat wij aanbieden aangezien we altijd proberen om je van A tot Z verder te helpen met je branding. We vinden het dan ook het fijnste om je te helpen met elk ontwerp dat je nodig hebt als je eenmaal je branding bij ons hebt laten maken. 

Wanneer kunnen jullie beginnen met mijn project?

Heerlijk om te horen dat je zo enthousiast bent en meteen wilt beginnen! We boeken onze projecten vaak 1-3 maanden vooruit, dus als je binnenkort wilt beginnen dan zouden we zo snel mogelijk een gesprek met ons inplannen. 

Wat is er niet bij de prijs inbegrepen?

Je bent zelf verantwoordelijk voor je domeinnaam en je hostingpakket. Mochten er additionele plugins nodig zijn op de website om jouw wensen te vervullen, dan zal dit altijd in overleg gaan. 

Font licensies zijn wel bij de prijs inbegrepen.