Dé grote zus waar je alles aan kunt vragen op het gebied van carrière!

Elise kwam bij ons met de vraag of wij een sterk merk voor haar coachingsbedrijf konden opzetten. Ze had een ontzettend sterke missie om vrouwen te helpen bij het opzetten en uitbreiden van hun carrière op een informele manier. 

Tijdens de strategiesessie kwamen we er achter hoe belangrijk dit informele gevoel voor haar is. Ze wilt een voorbeeld zijn voor andere vrouwen op het gebied van carrière maken en gelooft hierin dat geen vraag te veel is. We hebben hier dan ook haar positionering omheen gebouwd.

 

Waar hebben we mee geholpen?

  • Brand identiteit

REVIEW

"Ik heb veel meer waarde gekregen dan ik had verwacht. Mijn verwachtingen zijn meer dan overtroffen!"

Ik wist dat ik een sterk merk nodig had om mijn doelgroep te bereiken, maar mijn hele merk moest nog worden opgezet. Ik zat met mijn handen in het haar, want ik wist dat ik een expert nodig had die zowel visueel, strategisch als creatief mijn visie kon overbrengen. Toen kwam ik bij jou uit! 😄

 

De branding die je hebt gemaakt kan ik inzetten om mijn visie uit te stralen en tevens om mijn ideale klanten te bereiken en te helpen. Ik merk dat mijn droomklanten sneller op me afkomen en dat ik meer impact maak. Tijdens ons traject heb ik veel inzichten in mijn merk gekregen en leerde ik een diepere laag kennen. Ik heb geleerd dat een merk veel meer is dan een huisstijl en een logo, er zit een hele visie achter.

Ik denk dat er weinig designers zijn die dusdanig in de verbinding gaan om het merk en de persoon erachter helemaal te begrijpen wat heel fijn is. Hierdoor voel je je als ondernemer met je visie echt begrepen en geeft het je vertrouwen dat het merk weerspiegelt wat je idealiter voor je ziet. Daarnaast is de communicatie en werkwijze erg prettig: Snelle en persoonlijke communicatie, veel feedbackmomenten en iemand die je ook scherp kan houden en eerlijk feedback geeft. Samengevat: Lieve vrouw en veel waarde! 

- Elise de Bruine