Ben jij klaar om het merk te creëren waar zowel jij als je droomklanten mee resoneren?

Wist je dat je droomklanten maar 3 seconden nodig hebben om te beslissen of ze je leuk vinden of niet? Het is tijd voor een uplevel!

Je bedrijf loopt best lekker, maar je weet dat er meer in zit.

Je bent al een aantal jaar aan het ondernemen, maar je bent nog niet echt op het punt gekomen dat je het gevoel hebt dat je precies de juiste mensen aantrekt en de omzet draait die je wilt draaien. Je hebt tot nu toe verschillende (marketing)cursussen gevolgd en hoewel je altijd wel bezig bent met het verbeteren van je merk, lijkt dit niet de vruchten af te werpen. Hierdoor verlies je kostbare tijd en in the end ook geld. Je hebt het gevoel dat je concurrenten moeiteloos de klanten binnenhalen die jij graag zou willen helpen, terwijl jij concurreert op prijs, strategieën gebruikt die niet goed aanvoelen en het gevoel hebt dat je nooit genoeg zult zijn. 

Het bedrijf waar je naar verlangd is aan de andere kant van het bouwen van een merk.

We weten allebei dat jouw problemen niet liggen bij je business idee. Het werk dat je doet en de missie die jij hebt, is namelijk de perfecte oplossing voor jouw droomklant. Het probleem is dat jij niet weet hoe je je moet onderscheiden in een verzadigde markt en hoe je je (consistent) moet positioneren dat duidelijk is dat jij de enige optie bent voor jouw droomklanten. 

Want hoe zou het zijn als...

  • je droomklanten met je merk resoneren zonder dat je ze ooit gesproken hebt?
  • je droomklanten begrijpen dat jij niet zomaar een oplossing bent voor hun probleem, maar dat jij de enige bent die hun probleem überhaupt kan oplossen?
  • ze woordeloos op je aangaan door alleen je visuele merk en ze je alleen al voor de visuals willen volgen?
  • je diensten/producten zich moeiteloos verkopen doordat je klanten loyale fans zijn van je merk?
  • je je prijzen kan verhogen, terwijl de klanten binnen blijven stromen?
  • je je diensten vol zelfvertrouwen kan verkopen op social media omdat het perfect bij jou als persoon past?
  • je merk eindelijk de waarde communiceert die je jouw droomklant te bieden hebt? 
En dit allemaal zonder dat je je values, passie en integriteit verliest.
Artboard 3@2x-100

De transformatie

suganth-cuIPyl8Xd1E-unsplash
Helderheid

Nadat we de positionering hebben ontwikkeld, zul je je helder en zelfverzekerd voelen over wat je doet en voor wie je dit doet (en jouw mensen zullen dit opmerken).

pexels-ron-lach-10677236
Verbinding

Door je positionering in elk onderdeel van je bedrijf zichtbaar te maken, creëren we een consistente visuele boodschap die resoneert met je droomklanten. Ze willen bij jouw merk horen. 

rachel-coyne-xYUgxQDzUE8-unsplash
Beleving

We ontwikkelen visuele momentjes die een beleving creëren voor je droomklanten waardoor ze zich gezien en gehoord voelen en keer op keer terugkomen.

Wat krijg ik wanneer ik met jullie samenwerk?

We werken zoveel mogelijk naar behoefte van onze klanten. Hierdoor hebben we niet een standaard pakket, maar geven we je precies wat je nodig hebt. Hieronder staan de meest voorkomende onderdelen: 

REVIEW

Branding

"Lisan kwam met elementen die ik nog nooit op een website had gezien."

Lisan zorgde er meteen vanaf de eerste meeting voor dat ik er vertrouwen in had dat we samen iets zouden gaan creëren wat uitstraalt waar ik voor sta. Door haar vragenlijst wist ze waar ik naartoe wilde en kwam haar moodboard overeen met wat ik in gedachte had. Lisan is geduldig, meedenkend en heeft passie voor haar werk. Ik kreeg de vrijheid om zelf met ideeën te komen, maar Lisan voelde precies aan welke stijl bij mij paste en kwam zelfs met onderdelen die ik niet vaak zie op vergelijkbare websites en die de mijne toch net die touch geven. Ze denkt out of box, wat haar kwalitatief zo goed maakt. 

- Elise de Bruine || Mission Violet

Ga van ‘één van de opties’ naar ‘de enige optie’ voor jouw droomklant.

Terwijl jij je klein blijft houden en niet de juiste positie in de markt claimt, helpen je concurrenten jouw droomklanten. Daarom is het tijd om je te onderscheiden, want de wereld —en zeker jouw droomklanten — heeft meer van jouw magie en expertise nodig.

donna-wing-73-100
Artboard 1