Wanneer je als lifestyle ondernemer kwalitatief sterke producten verkoopt, dan verdient je merk diezelfde liefde en aandacht.

Ken je die iconische merken die je op je Pinterest-board hebt gepind? Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze hebben een manier gevonden om verbinding te maken. We leven in een wereld waarin we elke dag worden overspoeld met keuzes, dus wat is het geheim om het merk te worden dat kopers als eerste kiezen? Ontwikkel een merk dat volledig aansluit bij jou en je visie. Niet een bedrijf, maar een merk. Want het gaat niet alleen om wat je doet, het gaat er om of mensen zich er in herkennen en jou zien als je de expert. 

Je bedrijf loopt best lekker, maar je weet dat er meer in zit.

Je bent al een aantal jaar aan het ondernemen, maar je bent nog niet echt op het punt gekomen dat je het gevoel hebt dat je precies de juiste mensen aantrekt en de omzet draait die je wilt draaien. Je hebt tot nu toe verschillende (marketing)cursussen gevolgd en hoewel je altijd wel bezig bent met het verbeteren van je merk, lijkt dit niet de vruchten af te werpen. Hierdoor verlies je kostbare tijd en in the end ook geld. Je hebt het gevoel dat je concurrenten moeiteloos de klanten binnenhalen die jij graag zou willen helpen, terwijl jij concurreert op prijs, strategieën gebruikt die niet goed aanvoelen en het gevoel hebt dat je nooit genoeg zult zijn. 

 

Je hebt wel eens een website laten bouwen en een logo laten ontwerpen. Maar eerlijk, it doesn’t work anymore…

  • Je wilt het liefste mensen niet meer doorverwijzen naar je website, omdat ze dan een hele oude versie van je bedrijf gaan zien.
  • Je volgt trend na trend om je instagram posts er goed uit te laten zien, maar hebt niet echt een uniek merk dat resoneert met droomklanten.
  • Je zoekt uren op Canva voor het perfecte lettertype voor je instagram post, en als je het kan vinden wat je in je hoofd hebt dan zet je het maar niet online.
  • Je hebt het gevoel dat je uit je jasje bent gegroeid, maar weet niet hoe je dit moet uitstralen of überhaupt moet verwoorden.
  • Je mist consistentie/samenhang in je huidige huisstijl en weet niet goed hoe je een magnetisch merk op zowel je website als social media moet uitrollen.
  • Je bent continu aan het uitvogelen wat jou uniek maakt in je branche.  

Want hoe zou het zijn als ...

… je droomklanten met je merk resoneren zonder dat je ze ooit gesproken hebt?

… je droomklanten begrijpen dat jij niet zomaar een oplossing bent voor hun probleem, maar dat jij de enige bent die hun probleem überhaupt kan oplossen?

… Ze woordeloos op je aangaan door alleen je visuele merk en ze je alleen al voor de visuals willen volgen?

… Je diensten/producten zich moeiteloos verkopen doordat je klanten loyale fans zijn van je merk?

… Je je prijzen kan verhogen, terwijl de klanten binnen blijven stromen?

… Je je diensten vol zelfvertrouwen kan verkopen op social media omdat het perfect bij jou als persoon past?

… Je merk eindelijk de waarde communiceert die je jouw droomklant te bieden hebt? 

En dit allemaal zonder dat je je values, passie en integriteit verliest.

Het bedrijf waar je naar verlangd is aan de andere kant van het bouwen van een merk.

We weten allebei dat jouw problemen niet liggen bij je business idee. Het werk dat je doet en de missie die jij hebt, is namelijk de perfecte oplossing voor jouw droomklant. Het probleem is dat jouw droomklant je niet ziet als de expert die jij van binnen al bent, maar die er qua visuals en online zichtbaarheid nog niet naar buiten komt. 

 

Don’t worry, want wij zien je en weten dat je die expert status helemaal kan claimen en belichamen door het ontwikkelen van een magnetische merkbeleving. 

 

Magnetische merkbelevingen zorgen er voor dat je meer ideale droomklanten aanspreekt, meer verkopen doet en meer rust ervaart in je lifestylemerk of coachingsbedrijf, waardoor jij je met al je aandacht kan focussen op het helpen van je klanten naar de gewenste resultaten.

REVIEW

donna-wing-67-100

Branding + webshop

"De branding en webshop hebben ervoor gezorgd dat ik de klanten aan trek op mijn energie."

Ik heb de samenwerking met Lisan als heel prettig ervaren. Lisan is een hele lieve meid met veel compassie en inlevingsvermogen én beschikt over een dosis creativiteit. Dit maakt dat ze goed kan intunen op je wensen, visie en wat het beste bij jou en je bedrijf past qua branding. Het contact met Lisan is altijd begripvol en positief. Ik ben super dankbaar en blij met mijn nieuwe branding en website!

- Donna Vleugel || DONNA WING

Wat krijg ik wanneer ik met jullie samenwerk?

We werken zoveel mogelijk naar behoefte van onze klanten. Hierdoor hebben we niet een standaard pakket, maar geven we je precies wat je nodig hebt. Hieronder staan de meest voorkomende onderdelen: 

De transformatie

suganth-cuIPyl8Xd1E-unsplash
Helderheid

Nadat we de positionering hebben ontwikkeld, zul je je helder en zelfverzekerd voelen over wat je doet en voor wie je dit doet (en jouw mensen zullen dit opmerken).

pexels-ron-lach-10677236
Verbinding

Door je positionering in elk onderdeel van je bedrijf zichtbaar te maken, creëren we een consistente visuele boodschap die resoneert met je droomklanten. Ze willen bij jouw merk horen. 

rachel-coyne-xYUgxQDzUE8-unsplash
Beleving

We ontwikkelen visuele momentjes die een beleving creëren voor je droomklanten waardoor ze zich gezien en gehoord voelen en keer op keer terugkomen.

Intentioneel en magnetisch design dat resoneert met je droomklanten en jouw expert status claimt

Hi, wij zijn Gio en Lisan van Studio Lysianthus: de creatieve studio voor bewuste coaches en lifestyle ondernemers die willen resoneren met hun droomklanten op een manier die bij hen past. We creëren niet zomaar mooie surface-level plaatjes, maar creëren een merk dat bij je klant emotie oproept. Ervaringen en emoties helpen ons om dingen langer te onthouden. Daarom werken we met ons holistische en strategy-first framework om de perceptie van jouw merk te transformeren en jouw expert status in de markt te claimen.

Sparkles-flames-1-100

Ga van ‘één van de opties’ naar ‘de enige optie’ voor jouw droomklant.

Terwijl jij je klein blijft houden en niet de juiste positie in de markt claimt, helpen je concurrenten jouw droomklanten. Daarom is het tijd om je te onderscheiden, want de wereld —en zeker jouw droomklanten — heeft meer van jouw magie en expertise nodig.

MOYO - Deia Scene Creator 22
Asset 1@3x-min@0.33x