Be on top of mind. Become the go-to business.

Ontdek of jouw huidige merk je onderscheid in een verzadigde markt op jouw voorwaarden.

Jij bent een expert in wat je doet. Je hebt in jouw ondernemersreis al veel mensen geholpen en je hebt super mooie resultaten met je klanten behaald. Je hebt echter het idee dat je nog meer mensen kan helpen, nog verder kan groeien en nog meer impact kan maken op de levens van jouw klanten.

 

donna-wing-66-100

Dit betekent dat je je moet onderscheiden van je concurrenten.

Je moet laten zien aan potentiële klanten dat je weet waar je het over hebt, dat je de kwaliteit levert die je belooft en dat je gewoon super leuk bent om mee te werken. Je wilt on-top-of-mind blijven en dat mensen aan jou denken als ze over jouw vakgebied praten of wanneer een vriendin met een probleem zit en je wilt dat ze de volle vertrouwen hebben dat jij ze verder kan helpen.

 

Wij geloven 100% jij die persoon kan worden, mits je een unieke positie in de markt durft aan te nemen. We zien vaak dat ondernemers het een opschrijven, terwijl we een ander beeld zien. Dit is zo’n zonde, want daardoor creëer je een gat in je merk waar je klanten op gaat verliezen. Door die twee kanten met elkaar in alignment te brengen zorg je voor een consistent merk met een stevige positie in de markt – waar anderen je aan gaan herkennen. 


Asset 4icons

Dat betekent niet dat je een beter marketingplan nodig hebt.

Nee, in tegendeel. Want net zoals je ontzettend goed bent in wat je doet, heb je al verschillende marketingcursussen versleten waar ze je telkens trucjes leren die prima werken, maar die niet voor een langdurig succes zorgen. In ieder geval niet voor jou, want het voelt niet alsof dit iets is dat bij jou past. Het creëren van een sterke positie in de markt gaat verder dan alleen een doelgroep kiezen of een plan opstellen. Je wilt dat je droomklant precies weet waar jij voor staat, de juiste energie voelt bij jou en dat ze het gevoel hebben dat jij precies de oplossing biedt die zij nodig hebben.  

Bewuste ondernemers zeggen vaak het één en doen vaak het ander.

Dit is ook mogelijk voor jou:

Meet the brand audit

De brand audit is een gratis dienst, waarbij we kijken naar waar jij nu staat en waar je naar toe wilt groeien. Dit is al jaren het startpunt van onze projecten. De brand audit gaat dus echt om positionering, over hoe je jezelf in de markt zet. 

In de brand audit neem ik jouw huidige branding, positionering, website en social media kanalen onder de loep om je te laten zien waar jij nu nog kansen laat liggen in je huidige merk. Zodat jij aan het einde van deze sessie precies weet hoe je jouw merk kan gaan versterken zodat jij de go-to persoon in jouw branche kan worden en meer ideale klanten kan helpen op een manier die bij je past. 

Waar zitten er nog mismatches tussen jou en je klant die er voor zorgen dat jij niet on top of mind bent?

"*" geeft vereiste velden aan

Kom er achter met de brand audit waar jij kansen laat liggen en hoe jij je merk kan versterken.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Wij delen geen persoonlijke gegevens met derden. Je gegevens zijn veilig bij ons.

Wat zijn de vervolgstappen?

01

01
02

03

03

Questionnaire

We leren jouw bedrijf en je doelen kennen door de vragen die je beantwoord in onze questionnaire. 

Audit

We kijken naar je socials, website en alle uitingen die ik online van je kan vinden en vergelijken dit met de informatie uit de questionnaire.

Meeting

In de meeting bespreken we onze bevinden en geven we je extra handvaten om het merk uit te werken dat er diep van binnen al in zit.