Wat we creëren:

Intentionele positionering, branding & websites voor bewuste lifestyle ondernemers.

Bij studio Lysianthus vinden we het belangrijk dat het design dat we voor je maken dichtbij jezelf staat. We werken samen om jouw ideale klanten de ultieme merk beleving te bieden, zodat zij niet anders kunnen dan van je kopen.

No worries, wij kunnen je verder helpen.

Branding only

Wil je dat je klanten zich verbonden voelen met je merk? Branding is de basis van elk merk. Wanneer je bij ons een branding project boekt, dan krijg je niet alleen een nieuw logo. We ontwerpen een volledige identiteit die precies communiceert waarom je klanten voor jou zouden moeten kiezen en die in lijn is met de visie van je bedrijf.

We werken zoveel mogelijk naar behoefte van onze klanten. Hierdoor hebben we niet een standaard pakket, maar geven we je precies wat je nodig hebt. Hieronder staan de meest voorkomende onderdelen: 

Branding & website

We vinden het belangrijk dat zowel je branding als je website volledig wordt afgestemd op wat jouw klanten nodig hebben. We helpen je niet alleen aan een branding die aansluit bij je visie, maar ook aan een website die zorgt voor een naadloze klant ervaring. Met onze ervaring in IT en user experience design bouwen we een website die makkelijk in gebruik is voor de klant en makkelijk aanpasbaar voor jou.

We werken zoveel mogelijk naar behoefte van onze klanten. Hierdoor hebben we niet een standaard pakket, maar geven we je precies wat je nodig hebt. Hieronder staan de meest voorkomende onderdelen:

Branding & webshop

De winkelervaring is van offline naar online verplaatst en er zijn nooit meer online verkoopmogelijkheden geweest dan nu. We bouwen een converterende webshop die in lijn ligt met jouw visie en die zorgt voor een prettige winkelervaring.

We werken zoveel mogelijk naar behoefte van onze klanten. Hierdoor hebben we niet een standaard pakket, maar geven we je precies wat je nodig hebt. Hieronder staan de meest voorkomende onderdelen:

ADDONS

Naast het bedenken en uitwerken van de branding, kunnen we je ook verder helpen bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld drukwerk en verpakkingen. Daarnaast is het mogelijk om geavanceerde systemen bij ons te laten bouwen als je bij ons een website/shop wilt laten bouwen.

Artboard 1@4x

Custom systemen

Heb je een systeem nodig dat je niet makkelijk in een plugin kan vinden? Geen probleem, dan gaan we kijken of we het zelf kunnen bouwen voor je: van klantensystemen tot boekingssystemen en makelaarssoftware. We know what to do!

19430936

Verpakkingen

Wanneer een ondernemer een eigen productlijn of een webshop heeft, dan raden we altijd aan om ook meteen product- of verzendverpakkingen te laten maken in de nieuwe branding, zodat er een herkenbare en consistente vibe ontstaat.

Square_Card_Mockup_009

Drukwerk

Om je merk tot leven te brengen kunnen we verschillende uitingen voor je laten drukken, zoals visitekaartjes, cadeaubonnen, maar ook grotere dingen als een kaartendeck of een uitgebreid welkomstpakket.

Wat zijn de vervolgstappen?

01

01
02

03

03

Kennismakingsgesprek

We plannen een vrijblijvend gesprek in waarin je me alles kan vertellen over jouw merk, je dromen en je doelen. We zullen meteen aangeven of we denken dat we een match zijn of niet.

Voorstel

Als we een match zijn, dan sturen we je binnen 48 uur een op maat gemaakt voorstel met alle opties die we in het gesprek hebben besproken.

Onboarding

Nadat we akkoord hebben op het voorstel, onboarden we je op ons fijne klantportaal. Hier kun je de informatie aanleveren die we van te voren nodig hebben.

Wordt het merk waar je ideale klant geen genoeg van kan krijgen.

We hebben al veel ondernemers mogen helpen met het bouwen van een merk dat resoneert met hun doelgroep op een manier die dichtbij henzelf blijft. Jouw visie verdient het om gezien te worden en daarom helpen we je graag verder met het versterken van jouw merk en het behalen van jouw doelen.

Ontvang een op maat gemaakt voorstel

Tof dat je interesse hebt in onze prijzen!

We vinden het belangrijk dat we je kunnen helpen op een manier die aansluit bij de behoeften van jouw merk. Daarom wil ik eerst met jou een gesprek aangaan om te kijken wat jouw bedrijf nodig heeft. Aan de hand daarvan stellen we een op maat gemaakt voorstel op.

Via de brand audit doe ik een geheel vrijblijvende analyse zodat we er achterkomen wat jouw bedrijf nodig heeft en zo kunnen we elkaar ook even digitaal spreken!