Sterker in je schoenen staan met Mijn Ontwikkelcoach

Alisia kwam in eerste instantie bij ons, omdat ze graag hulp wilde bij het bijhouden van haar website. Tijdens het kennismakingsgesprek legde ze uit, waar ze voor staat en welke richting ze op wilde. We kwamen al snel tot de conclusie dat haar merk nu wat te zakelijk en hard over kwam en dat het wel wat vrouwelijker en zachter over mocht komen. 

 

Uiteindelijk hebben we haar branding dus wat aangepast. Waar haar kleurpalette eerst vrij donker was, hebben we nu gebruikgemaakt van verschillende neutrale, warme tinten, waarvan een aantal tinten een paarse ondertoon hebben. We hebben een selectie lettertypes gemaakt die zorgen voor een speelse look, maar waardoor de kracht in het merk blijft terugkomen.

 

De website is daarna aangepakt. We hebben o.a. haar website overgezet op WordPress waardoor de achterkant van de website makkelijk aanpasbaar is. Daarnaast hebben we de website geoptimaliseerd, zodat hij sneller en beter vindbaar zou worden.

Over het merk

Mijn Ontwikkelcoach is opgericht door Alisia om vrouwen te helpen met het ontwikkelen van hun zelfontwikkeling, zelfvertrouwen, zelfzorg. Door voor zichzelf te kiezen, kon ze meer voldoening uit haar leven halen en daar heeft ze haar bedrijf ook op ingericht. Ze geeft nu een cursus voor vrouwen die hier mee aan de slag willen gaan en heeft nog meer toffe ideeën die de komend tijd uit worden gewerkt. 

Lieve woorden

Samenwerken met Studio Lysianthus kan ik een ieder aanraden! Het snel schakelen, het meedenken en de makkelijke communicatie maken het samenwerken ontzettend prettig. Wegens omstandigheden duurde het vanuit mijn kant langer om alles aan te leveren en werd er nog het nodige aangepast. Vanuit Studio Lysianthus was hier alle begrip voor en kon er vervolgens snel geschakeld worden om een mooi product neer te zetten. Voorheen had ik al een website, maar dat voelde niet passend bij mijn bedrijf. Bij Studio Lysianthus begrepen ze echt wat bij mij paste en is er een vertaling gemaakt naar een passende website! Zo ook voor een online leeromgeving. Ze begrijpen mijn vibe en lieten mij beelden/vormen zien die hier bij passen. Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking en zal deze zeker voortzetten.