Klein makelaarskantoor met een grote impact.

Als betrokken familiebedrijf zijn ze 24/7 bereikbaar voor de behoeften van hun klanten. Wat hen onderscheidt, is hun brede netwerk dat hen in staat stelt exclusieve kansen te bieden. Ze geloven in de kracht van menselijke verbindingen en werken nauw samen met hun klanten om hun wensen en behoeften te begrijpen. Hun service is betrouwbaar en transparant, op maat gemaakt om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Op maat gemaakt systeem om huizen toe te voegen

Den Uyl Real Estate heeft al veel woningzoekenden geholpen met het (ver)kopen of (ver)huren van hun huis. Dit hebben ze altijd voor het grootste gedeelte gedaan via Funda. Ze hadden wel een website, maar deze was niet makkelijk aan te passen en technisch gezien gingen er veel dingen mis waardoor potentiele klanten verdwaald raakten en niet begrepen welke actie ze moesten nemen om met Den Uyl Real Estate te kunnen werken. Ze wisten dat ze daarom een sterke website moesten hebben inclusief een systeem waardoor ze zelf ook de woningen konden tonen.  

Uitgebreide expertstatus en efficient huizen kunnen toevoegen

Door onze samenwerking heeft Den Uyl Real Estate nu een website die aansluit bij de visie die zij hebben. Ze hebben niet alleen een website die visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk voor zowel de bezoekers en de makelaars zelf. Door het op maat gemaakte systeem is er een duidelijk overzicht van de woningen die op dat moment beschikbaar zijn en kunnen bezoekers heel makkelijk de kenmerken en foto’s van de huizen bekijken. Ze hebben nu hun expertstatus in de markt en de gebruiksvriendelijkheid van hun website vergroot en kunnen hierdoor nog meer woningzoekenden helpen. 

REVIEW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.