Annemiek Catrine
Annemiek Catrine is een medium & psychic die vrouwen begeleid om hun leven te helen op een lichte en luchtige manier. Zodat zij de versie van zichzelf kunnen worden die ze diep van binnen zijn.

Making healing light, fun and a lifestyle

Annemiek merkte dat ze op een punt was dat ze haar merk wilt uitbouwen en wilde professionaliseren zonder dat het zakelijk overkwam. Zeker ook omdat ze een opleiding zou gaan starten, was het van belang om een sterke autoriteit in de markt neer te gaan zetten. In ons kennismakingsgesprek kwamen we er achter dat ze bepaalde touchpoints miste, waardoor ze veel klanten misliep.

 

Daarnaast was het noodzaak om met alle verschillende diensten een goede automatiseringsstrategie op te zetten. Om haar problemen op te lossen, hebben we een branding, website, webshop, leeromgeving en kaartendeck ontwikkeld. 

2630

Het resultaat

De branding is ontwikkeld met de waarden van Annemiek in ons achterhoofd: overvloedig, luchtig en speels. Om dit gevoel over te brengen is er gekozen voor een luxe ogend lettertype en een neutraal kleurpalette met unieke detailkleuren. Om het geheel iets unieker te maken en passender te maken bij Annemiek is er gekozen voor een moderne illustratiestijl. Door de randen rondom de illustraties lijken het een beetje op stickers, doordat er een beetje diepte en fun in het merk komt.

Voor mij is het een feestje om met je samen te werken Lisan, allereerst werd ik enorm aangetrokken door de vrouwelijk energie en flow en natuurlijk je prachtige designs die ik voorbij zag komen. Al snel merkte ik hoe fijn het was om in die energie samen te werken en te sparren over ons traject samen en mijn branding. Aan het begin was ik nog erg zoekende ‘wat past nu bij me’ en wat wil ik neerzetten met mijn bedrijf. Dat werd tijdens ons traject heel duidelijk. In de strategiesessie nam Lisan me mee in vragen waar ik zelf nog niet zo bij stil had gestaan, dat was fijn, want daardoor kreeg ineens hele andere inzichten over bijvoorbeeld mijn missie en doelgroep.

 

Lisan denkt mee en droomt mee, waardoor langzaam aan steeds meer helderheid kwam en het vooral ook onwijs leuk was om te doen. Nu staat er echt een brand, een website, maar ook mijn missie heeft nog meer vorm (en uiterlijk) gekregen. Lisan heeft veel kennis en overal wel een oplossing of leuk idee voor en dat werkt mega fijn. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik nu met veel zelfvertrouwen met m’n bedrijf zichtbaar wil worden. Lisan heeft zelfs een waanzinnig tarot deck ontwerpen op basis van mijn branding en ik kan niet wachten om die in mijn readingen te gebruiken. 

REVIEW